zondag, mei 19, 2024

Feyenoord wint U13 CUP op sportpark Couwenhoek

- Advertisement -

Het internationale U13 toernooi is maandagmiddag gewonnen door Feyenoord. De club uit Rotterdam versloeg op een drijfnat veld hun laatste concurrent met 1-0. CVV Zwervers, de thuisclub en organisator van het toernooi, wist dit jaar op de achtste plaats te eindigen.

Het toernooi startte op zondagmiddag om half twaalf. Wethouder Harriët Westerdijk (sport) opende het toernooi met een speech. Burgemeester Peter Oskam floot de eerste wedstrijd, Feyenoord tegen de Zwervers. Al snel werd het eerste doelpunt door Feyenoord gescoord. De wedstrijd eindigde in een 9-0 winst voor Feyenoord. Tegen Paris Saint Germain en Omonia Nicosia werd gelijkspel gespeeld.

In totaal deden er dit jaar twaalf clubs mee. Het is de 28e keer geweest dat het internationale toernooi door CVV Zwervers is georganiseerd. De afgelopen twee jaar kon het vanwege corona niet doorgaan.

 

 

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen