zondag, april 21, 2024

Meerdere kogels treffen woning aan Wiekslag

- Advertisement -

In de nacht van donderdag op vrijdag is een woning aan de Wiekslag beschoten. Bij de schietpartij raakte niemand gewond. De politie doet verder onderzoek.

De politie laat weten dat de schietpartij tussen kwart over elf en half twaalf plaats heeft gevonden. Bij de woning zijn meerdere kogelinslagen te zien en op straat werden meerder hulzen gevonden. Hoewel de bewoners thuis waren, raakte er gelukkig niemand gewond.

Artikel gaat verder onder tweet

De politie heeft de omgeving afgezet en sporen veiliggesteld. Er zijn nog geen verdachten aangehouden. Getuigen hebben aan de politie verklaard dat er een dader was weggerend en mogelijk daarna in een auto is gestapt. Een signalement is er momenteel niet.

Artikel gaat verder onder foto’s
Tips melden

De politie vraagt mensen die tips of camerabeelden uit de omgeving hebben, om contact op te nemen. Dit kan door te bellen naar 0900-8844. Anoniem tips melden kan via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.

Eerdere schietpartij

In juni 2021 vond er in de straat ook al een schietpartij plaats. Toen raakte een (destijds) 35-jarige Capellenaar gewond.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen