zondag, april 21, 2024

Gewonde man in auto op parkeerplaats Arabella

- Advertisement -

Een man is zaterdag aan het begin van de middag gewond aangetroffen in zijn auto op een parkeerplaats aan de Arabella in Schollevaar. De man zat achterin de auto en was dusdanig gewond dat er een ambulance ter plaatse kwam om hem naar het ziekenhuis te brengen.

Het is onduidelijk wat er zich precies heeft afgespeeld. Het kan zomaar zijn dat de man ergens anders al gewond is geraakt. De man is blijkbaar in de ochtenduren niet opgevallen door passanten. Waarom de man zelf de hulpdiensten niet heeft gealarmeerd, is niet bekend.

Artikel gaat verder onder foto

Sporen

Medewerkers van de Forensische Opsporing zijn een onderzoek gestart. Ze hebben bloedsporen op de auto van het slachtoffer en op een auto welke er direct naast geparkeerd stond, onderzocht.

 

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen