dinsdag, april 16, 2024

Geen ontbijtje bij McDonalds Hoofdweg na kortsluiting

- Advertisement -

Geen ontbijt deze morgen bij de McDonalds aan de Hoofdweg. Rond 06.40 uur vanmorgen rukte de brandweer met meerdere wagens uit vanwege een mogelijke brand in het pand. Medewerkers zagen vermoedelijk wat rookontwikkeling in de keuken waarop het pand werd ontruimd.

De brandweer was snel ter plaatse en constateerde dat er mogelijk sprake is geweest van kortsluiting. Deze zou zijn ontstaan na een waterlekkage in het pand. Vanwege de gevaarszetting is het restaurant volledig stroomloos gemaakt.

Het restaurant is gesloten en het is niet bekend hoelang de herstelwerkzaamheden gaan duren.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen