zondag, april 21, 2024

Dag van het Park opnieuw een succes

- Advertisement -

De Dag van het Park in het Schollebos was ook dit jaar weer een daverend succes. Ondanks de hitte kwamen duizenden bezoekers af op de festiviteiten in het park, om vervolgens bij de waterspeeltuin nog even verkoeling te zoeken.

De Dag van het Park stond in het teken van Ridders. Er waren diverse demonstraties zoals het riddergevechten op persoon en op de paard. Ook waren er tientallen tentjes opgezet om eens een kijkje bij te nemen. Vooral de kinderen waren onder de indruk van de tournooien.

Wie honger had kon bij één van de eetkraampjes terecht. Drinken werd uitgegeven in een recycle beker, welke opnieuw gevuld kon worden. Ook de waterspeeltuin was gewoon bereikbaar voor bezoekers.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen