dinsdag, april 16, 2024

RET gaat weer frequenter rijden tussen Rotterdam Alexander en Schollevaar

- Advertisement -

De RET gaat op doordeweekse dagen tijdens de spits weer vaker rijden op lijn 30 tussen Rotterdam Alexander en Capelle-Schollevaar. Vanwege een dalend ziekteverzuim en minder verplicht verlof voor chauffeurs ziet het vervoersbedrijf weer mogelijkheden om de dienstregeling op te schalen.

De RET meldt dat lijn 30 tijdens de spits vanaf 2 oktober weer vier keer per uur gaat rijden in plaats van drie keer per uur. Ondanks de opschaling is er nog geen sprake van een volledig herstel van de lijn. De RET blijft met uitdagingen te maken hebben vanwege een tekort aan buschauffeurs. Verdere opschalingen worden voor het eind van dit jaar dan ook niet meer verwacht.

 

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen